Nederlandse Genealogische Vereniging
Wie op zoek gaat naar voorouders kan best wat hulp gebruiken...
Van de NGV bijvoorbeeld!

Afdeling Utrecht

Bijeenkomsten en lezingen

 

De bijeenkomsten vinden plaats op de tweede woensdag van de maand in de zaal achter de Tuindorpkerk, Prof. Suringarlaan 1 (vlak bij de Kardinaal de Jongweg) te Utrecht. De lezingen vangen aan om 20.00 uur, maar de zaal is al open om 19.15 uur, zodat u voor de lezingen al contact met medeleden kunt leggen, en/of boeken kunt lenen uit de afdelingsbibliotheek.
Klik in het linkerdeel van het scherm onder het kopje Uitwisseling op de regel Afdelingsagenda om de geplande onderwerpen (en data) te bekijken.
(N.B. in de maanden juni, juli en augustus zijn er i.v.m. het vakantieseizoen geen bijeenkomsten)

Helpdesk GensDataPro aanwezig op afdelingsavonden
Op de afdelingsavonden zijn vanaf 19.30 uur de heren Henk Nieuwenhuis en Herman Veerkamp van de helpdesk van GensDataPro aanwezig om vragen te beantwoorden. U kunt uw vragen eventueel van te voren aan hen mailen: hnngv@kpn.planet.nl (Henk Nieuwenhuis) of hermanveerkamp@xs4all.nl (Herman Veerkamp).

Voorouderspreekuur
Weet u niet hoe te beginnen met genealogisch onderzoek, bent u vastgelopen of hebt u andere genealogische vragen? Kom dan eens naar het voorouderspreekuur. Elke eerste  woensdag van de maand  van 10.30 tot 12.30 uur staan twee vrijwilligers van onze afdeling klaar in het Utrechts Archief aan de Alexander Numankade 199. Zij beschikken over allerlei informatiemateriaal en een laptop met internetverbinding. Desgewenst begeleiden zij u bij de eerste stappen van uw onderzoek in de studiezaal. 
N.B. in de maanden juni, juli en augustus is er geen voorouderspreekuur.


Vrijwilligers gevraagd
Wij zoeken nog vrijwilligers die aan het spreekuur willen meewerken. Wilt u graag uw kennis en ervaring op genealogisch gebied gebruiken om anderen te helpen? Meldt u dan aan bij Yvonne Jansen-Linse, tel. 030-2201049, e-mail yalinse@planet.nl


 

free counter

| © Nederlandse Genealogische Vereniging | Privacy Policy | Disclaimer | Website overzicht |