Nederlandse Genealogische Vereniging
Wie op zoek gaat naar voorouders kan best wat hulp gebruiken...
Van de NGV bijvoorbeeld!

Afdeling Kwartier van Nijmegen

Ons Afdelingsblad

Vier keer per jaar, in de maanden februari, mei, september en december ontvangen de leden van het Kwartier van Nijmegen ons Afdelingsblad.


 

Email:

Niet-leden kunnen zich op ons blad abonneren voor 20 euro per jaar. Losse nummers (voorzover voorradig) kunnen worden nabesteld bij de redactie voor 5 euro per stuk (incl. portokosten).
De bedragen kunnen worden overgemaakt op giro NL33INGB0005492827 ten name van NGV afd Kwartier van Nijmegen te Nijmegen. Nadat het bedrag is ontvangen zal het betrokken nummer u worden toegezonden.

In het blad staat een overzicht van de bijeenkomsten en evenementen die binnenkort plaatsvinden, mededelingen van het bestuur en ledenmutaties. Daarnaast staat in elk blad een interview met een bekende persoon. Verder is het gevuld met interessante verhalen over zoektochten in de genealogie, oud schrift voorbeelden en opgaven, vondsten uit archieven, elke maand een kwartierstaat, een portret van lang vervlogen tijden en nog veel meer.

De afbeeldingen oud schrift in de recente afdelingsbladen kunt u in een groter formaat bekijken. Het betreft de afbeeldingen uit blad nr. 3 van 2016, blad nr. 1 van 2017, blad nr. 2 van 2017 en blad nr. 3 van 2017.


Afdelingsblad online

Ter gelegenheid van de dag van de familiegeschiedenis in 2009 werd een CD-rom samengesteld waarop de eerste 17 edities van het afdelingsblad van het Kwartier van Nijmegen zijn samengebracht. U kunt deze CD-rom bestellen via de knop "Webshop" in de linker kolom.

Onder aan deze pagina vindt u een overzicht van de inhoud van alle uitgaven vanaf 2009. Voor zover mogelijk zal er ook een link gegeven worden naar de PDF versie van de complete druk.
Om zoveel mogelijk bekendheid te geven aan onze vereniging en blad, vragen wij U overgenomen artikelen met bronvermelding op te nemen.
Hieronder vindt u per jaargang een link naar iedere uitgave in dat betrokken jaar.

Attentie: namen, adressen en telefoonnummers genoemd in het archief kunnen verouderd zijn. Er wordt dringend aangeraden dit soort informatie eerst te controleren bij bronnen die bijgewerkt worden.


Log-in op de website om de PDF-versies van de afdelingsbladen te bekijken of te downloaden
| © Nederlandse Genealogische Vereniging | Privacy Policy | Disclaimer | Website overzicht |