Nederlandse Genealogische Vereniging
Wie op zoek gaat naar voorouders kan best wat hulp gebruiken...
Van de NGV bijvoorbeeld!

Afdeling Kwartier van Nijmegen

U kunt zonder inloggen gebruik maken van deze site, ingelogde gebruikers hebben toegang tot eventuele extra functionaliteiten.

Bijgewerkt: 29 oktober 2015

Welkom bij de afdeling Kwartier van Nijmegen


Contactavonden

De eerstvolgende -feestelijke!- afdelingsavond staat in het teken van het 9e lustrum van de afdeling
en vindt plaats op dinsdag 10 november 2015Plaats: Wijkcentrum "De Schakel", Archimedesstraat 9 te Nijmegen.
Aanvang: 20:00 uur tot 22:00 uur.

In verband met de beschikbare ruimte in combinatie met de verwachte toeloop verzoeken wij u eenmalig (alleen voor deze avond) vóór 6 november uw komst te bevestigen via een email naar Peter v.d. Linden.


Op 8 september j.l. presenteerde Jaap de Rooij tijdens de contactavond een overzicht met sites waar u digitale bronbewerkingen kan raadplegen. Dit overzichtje kunt u hier als PDF bestand downloaden.Programma afdelingsavonden

Voorheen organiseerde Henny van Santen op voortreffelijke wijze de lezingen op de afdelingsavonden, maar helaas hebben we voor haar nog geen opvolging. We vragen derhalve onze leden dringend om ondersteuning. Er is met name behoefte aan een organisator (m/v) van interessante lezingen die tevens de contacten met de sprekers onderhoudt. Het gaat om ongeveer 7 lezingen per seizoen over genealogische onderwerpen, in de breedste zin van het woord.
U kunt een bestuurslid aanspreken of reageren via een mail, ook als u suggesties heeft voor één specifiek onderwerp of spreker.


Gebruikersgroepen

Foto GDP gebruikersgroep


De gebruikersgroep GensDataPro draait al geruime tijd goed.

In navolging hebben enkele gebruikers van het programma ProGen het initiatief genomen om te komen tot een soortgelijke werkgroep voor ProGen. Als u belangstelling hebt hieraan deel te nemen stelt u zich dan in verbinding met of
De volgende bijeenkomst voor GensDataPro is gepland voor vrijdag 15 januari 2016. We gaan dan weer met enkele problemen aan de slag. Omdat er enkele personen zijn afgevallen kunnen we wel weer wat aanwas gebruiken. Als u belangstelling hebt, meldt u zich dan bij de .
| © Nederlandse Genealogische Vereniging | Privacy Policy | Disclaimer | Website overzicht |