NGV logo

NEDERLANDSE GENEALOGISCHE VERENIGING

NGV en Hogeschool Utrecht vragen uw medewerking

vrijdag 21 februari 2014

Grotere letters?  Lees online in uw webbrowser en gebruik de zoom-optie.

Geachte **1**,


Enquête
Hogeschool Utrecht in een praktijkproject met de NGV


Studenten van de Hogeschool Utrecht, faculteit Communicatie en Journalistiek, onderzoeken voor de NGV de mogelijkheid om de communicatie met leden en potentieel nieuwe leden te verbeteren. Het project is begin februari gestart en wordt begin april afgesloten.
Eén van de ‘producten’ uit dit project is een communicatieplan. Het is duidelijk dat jonge enthousiaste studenten met kennis van eigentijdse methoden en middelen, geïnteresseerd zijn in de nieuwe media. Om een goed beginpunt voor het project te maken vragen wij u het project een goede kans te geven door deze internet enquête in te vullen:


Het invullen kost slechts enkele minuten. De enquête sluit op vrijdagmiddag 7 maart om 12:00 uur. De NGV contactpersoon is Jaap van Zweeden.

U krijgt deze NGV nieuwsbrief toegezonden omdat u in uw NGV profiel heeft aangegeven dat u de nieuwsbrief wilt ontvangen.
U kunt zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief door op de NGV website www.ngv.nl via de rechterkolom eerst in te loggen, dan te klikken op “mijn profiel” en in het tweede blok via “gegevens aanpassen” het vinkje weg te halen bij “wilt u de ngv-nieuwsbrief ontvangen?”.

©2014 NGV
De Nederlandse Genealogische Vereniging (NGV) is een niet-gesubsidieerde vereniging waarin al het bestuurlijk en organisatorisch werk wordt uitgevoerd door vrijwilligers. Ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder no. 40531257