NGV logo

NEDERLANDSE GENEALOGISCHE VERENIGING
 
NGV Nieuwsbrief 2010 - Voor onze gasten

woensdag 15 december 2010

Grotere letters?  Lees online in uw webbrowser en gebruik de zoom-optie.

Geachte **1**,


We hopen dat u het afgelopen jaar goede informatie op onze website heeft kunnen vinden. De openingspagina is dit jaar drastisch gewijzigd, zodat u nog sneller een overzicht hebt van de nieuwe items die erbij zijn gekomen. Dit alles is tot stand gebracht door een actieve vereniging van uitsluitend vrijwilligers.

Bijna 500 nieuwe leden hebben we dit jaar mogen verwelkomen! Daarmee heeft de NGV nu ruim 9000 leden die elkaar kunnen helpen met het stamboomonderzoek, de snelst groeiende hobby in Nederland !

Gaarne willen wij u, als gast van de NGV, ook attent maken op de voordelen van het lidmaatschap van de Nederlandse Genealogische Vereniging :

  • U ontvangt maandelijks het verenigingsblad Gens Nostra, in full color, boordevol met o.a. algemeen landelijk en regionaal genealogische nieuws, bespreking van nieuwe bronnen, genealogieën en kwartierstaten, bespreking van genealogische tijdschriften. De artikelen over computergenealogie en internet die voorheen in het aparte tijdschrift Gens Data stonden, worden nu hierin gepubliceerd.
  • U heeft onbeperkt toegang tot alle informatie op de NGV-website (als gast heeft u nu nog beperkte toegang).
  • U kunt in ons Verenigingscentrum in Weesp gratis gebruik maken van de zeer uitgebreide collecties. (Voor een inhoud hiervan: zie onze website)
  • U bent tevens lid van een regionale NGV afdeling naar keuze , die allerlei activiteiten organiseert en waar u altijd behulpzame leden treft die u willen helpen met uw genealogisch onderzoek.
  • U ontvangt het kwartaalblad van de regio naar keuze, met regionaal genealogisch nieuws.
  • De NGV heeft een computerprogramma ontwikkeld (GensDataPro) voor het vastleggen van uw genealogische data op de PC. Als lid heeft u hierop korting.
  • U kunt ook gratis hulp en voorlichting krijgen over allerhande andere genealogische computerprogramma's.
  • Via de service “leden helpen leden” kunt u andere leden vragen om opzoekwerk te verrichten voor u in een archief waar u niet naar toe kunt of dat nogal ver weg ligt.

Dit alles kost u slechts € 39,00 per jaar (bij incasso € 38,00).
Zie de website voor alle mogelijkheden van het NGV lidmaatschap.
Klik voor het opgaveformulier op: Ik geef me op als lid

Als niet lid kunt u natuurlijk ook het Verenigingscentrum in Weesp bezoeken. U kunt daar drie keer terecht tegen betaling van € 5,00 per keer. (zie de NGV-website voor adressen en openingstijden )

Welkomactie

Als nieuw lid kunt u een fraai welkomstpakketje tegemoet zien.

Wij hopen veel van onze huidige gasten komend jaar als lid te mogen begroeten ! Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig 2011!

Vriendelijke groeten,

Henriëtte Hardeman
namens de Dienst Public Relations van de NGV

  terug naar top

©2009 NGV
De Nederlandse Genealogische Vereniging (NGV) is een niet-gesubsidieerde vereniging waarin al het bestuurlijk en organisatorisch werk wordt uitgevoerd door vrijwilligers. Ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder no. 40531257

Last updated 27.11.2009