Nederlandse Genealogische Vereniging
Wie op zoek gaat naar voorouders kan best wat hulp gebruiken...
Van de NGV bijvoorbeeld!

Afdeling Delfland

NGV afdeling Delfland

NGV Afdeling Delfland - Indexen van advertenties


(alleen voor leden te raadplegen)


De advertenties zijn verzameld uit Delflandse kranten, de Haagsche Courant en soms uit familiegegevens, die leden beschikbaar hebben gesteld. In de toekomst wordt de collectie uitgebreid met advertenties uit de Leidschendamse en Westlandse kranten. Zij bevatten informatie over geboorte, huwelijk, echtscheiding, overlijden, jubilea, nalatenschappen, faillissementen en overige gebeurtenissen.

Omdat de gebeurtenisplaats soms ook buiten Delfland lag en de advertenties niettemin in Delflandse kranten stonden, komen de betreffende gebeurtenissen voor in heel Nederland en ook in het buitenland. De verzameling, t/m 2013, bevat ruim 56.000 familienamen, voornamelijk uit de periode vanaf 1997, maar ook enkele van daarvoor. Periodiek worden er advertenties toegevoegd. U kunt de actuele stand inzien in het bestand : actueel.

Van deze collectie zijn indexen vervaardigd, die u hier alleen kunt raadplegen als u bent ingelogd. In 2011 zijn de scans van de advertenties aan de indexen toegevoegd en online te raadplegen. Deze bevatten: een uniek advertentienummer, de plaats en datum van gebeurtenissen en persoonsnamen. De indexen worden periodiek aangevuld. Indien u in de indexen voor u relevante informatie gevonden heeft kunt u bij de Helpdesk de betreffende advertenties opvragen, of online de scan raadplegen

Als u de site voor het eerst bezoekt en de indexen wilt raadplegen dient u zich eerst te registreren via de link onderaan dit scherm. Volg de aanwijzingen aldaar. Nadat u bent geregistreerd ontvangt u van de NGV webmaster een email met uw ngvlidnummer en wachtwoord. Deze gegevens gebruikt u vervolgens bij het inloggen via de link onderaan dit scherm of via de menuoptie: Akties/In-/Uitloggen. Indien u al bent ingelogd kunt u de indexen raadplegen via de link onderaan dit scherm of via de menuoptie: Familie Advertenties / Zoeken raadplegen.

U mag de informatie alleen raadplegen voor eigen gebruik en deze mag nimmer voor commerciŽle doeleinden worden bestemd. Niets uit deze database mag op enigerlei wijze worden gekopieerd, bewerkt of verspreid zonder voorafgaande toestemming van de NGV afd. Delfland. Door registratie en inloggen verklaart u zich accoord met deze voorwaarden.


Gebruik deze link als u zich wilt registreren of inloggen.:Registreren en Inloggen
Gebruik deze link als u bent ingelogd en de indexen wilt raadplegen:Index raadplegen en scans zoeken


Bijgewerkt: 18 september 2015
| © Nederlandse Genealogische Vereniging | Privacy Policy | Disclaimer | Website overzicht |