Nederlandse Genealogische Vereniging
Wie op zoek gaat naar voorouders kan best wat hulp gebruiken...
Van de NGV bijvoorbeeld!

Dienst Contactdienst

U kunt zonder inloggen gebruik maken van deze site, ingelogde gebruikers hebben toegang tot eventuele extra functionaliteiten.

Welkom bij de Contactdienst van de NGV


Op deze pagina treft u informatie aan over de Contactdienst van de Nederlandse Genealogische Vereniging (NGV). U leest er wat de Contactdienst voor genealogen kan betekenen, hoe de Contactdienst is opgezet en hoe u gebruik kunt maken van de Contactdienst.

Ook kunt u natuurlijk zelf deelnemen aan de Contactdienst, zodat u zelf bereikbaar bent voor mede-genealogen. Onder het motto voor wat hoort wat zien we gebruikers van de Contactdienst graag als deelnemer terug! Bedenk dat uw eigen genealogische gegevens ook voor anderen van nut kunnen zijn.
Zowel gebruik van als deelname aan de Contactdienst staan ook open voor genealogiebeoefenaars die géén lid zijn van de NGV. Wij zijn u echter zeer dankbaar als u zou besluiten NGV-lid te worden!

Tenslotte zijn we eventueel bereid om -samen met u- een samenvatting van uw genealogische gegevens te maken voor opname in de Contactdienst. De Contactdienst is echter geen doorgeefluik van genealogische gegevens, er wordt alleen bemiddeld tussen genealogiebeoefenaars om gegevens uit te wisselen.

Als u gegevens van een inzenders heeft ontvangen, is het uiteraard normaal om haar/hem hiervoor te bedanken en indien u meer gegevens heeft deze met haar/hem te delen. Ook is het gebruikelijk om bij publicatie te vermelden van wie de gegevens zijn ontvangen.

Om de Contactdienst en enkele andere belangrijke Nederlandse genealogische bronnen snel te bereiken kunt u de genealogische werkbalk opnemen in uw werkbalk


For English readers...
| © Nederlandse Genealogische Vereniging | Privacy Policy | Disclaimer | Website overzicht |