Nieuws van de NGV

Details nieuwsmelding

Nieuw seizoen Verborgen verleden

Een bericht van afdeling en van landelijke betekenis.
Geplaatst op: 06 aug 2017 door Dhr. M.W.G.A.H. Hendriks


"Momenteel zijn zes splinternieuwe afleveringen van Verborgen verleden in de maak. Deze keer zijn het Paul Haenen, Claudia de Breij, Jörgen Raymann, Eric Corton, Job Cohen en Wende Snijders die op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis. De opnamen zijn veelbelovend: kleurrijke voorouders en opmerkelijke verhalen te over.

De nieuwe serie is naar alle waarschijnlijkheid vanaf half september iedere zaterdagavond op NPO 2 te zien."

Om op de hoogte te blijven gaat u naar de website anderetijden.nl/artikel/6737/Paul-Haenen-Claudia-de-Breij-en-Job-Cohen-gaan-op-zoek-naar-hun-familiegeschiedenis, kijkt u op facebook.com/VerborgenverledenNTR/ of gaat naar de website van het CBG cbg.nl/actueel/zes-nieuwe-namen-verborgen-verleden/, dat het onderzoek doet naar de familiegeschiedenis van de nieuwe hoofdpersonen.


Verborgen verleden is gebaseerd op het Britse Who do you think you are? De serie wordt geproduceerd door BlazHoffski onder eindredactie van de NTR. Ook wordt gebruik gemaakt van de expertise van CBG | Centrum voor familiegeschiedenis en de Nederlandse archieven en historische centra.

Geplaatst door Dhr. M.W.G.A.H. Hendriks op 06 aug 2017 11.20 Laatste aanpassing door: Dhr. M.W.G.A.H. Hendriks op: 06 aug 2017 11.26


Aantal malen gelezen: 557


Als u wilt reageren, dan wel eerst inloggen!

Uw reactie wordt via e-mail verstuurd en op de
website geplaatst.
Uw reactie wordt alleen via e-mail verstuurd

Geen reacties gevonden