Nieuws van de NGV

Details nieuwsmelding

Geavanceerde genealogisch fototechniek ten dienste van de genealogie

Een bericht van afdeling en van lokale betekenis.
Geplaatst op: 12 feb 2017 door Dhr. J-W. Koten- MyHeritage een genealogische onderneming die modern resaerch weet te koppelen aan genealogie. Onlangs kondigde dit bedrijf de lancering van Photo Discoveries, aan een innovatieve functie die aan stambomen automatisch data toevoegt die passen bij de historische foto's. Een Foto Discovery biedt gebruikers de kans foto's van de voorouders en familieleden yoe te voegen die door andere gebruikers aan het grote bestand zijn toegevoegd. Daarbij wordt ondermeer gebruik gemaakt van de bekende dienst van My heritage “Smart Matching”


Gebruikers kunnen tot tien foto's per Photo Discovery bekijken, en die foto opnemen die ze wensen. Deze Photoduscovery actie kan men zo vaak toepassen Photo aks men wil. De foto's worden vervolgens gekopieerd naar de bijbehorende profielen, met behoud van alle nuttige metadata zoals mensen labels, data en plaatsnamen.. Bekijk Foto Ontdekkingen in verkleinde vorm is gratis. Het toepassen Photo Ontdekkingen een stamboom vereist een PremiumPlus of Compleet abonnement op MyHeritage.

Ik publiceer deze gegevens vooral om aan te geven in welke richting de moderne genealogie zich gaat ontwikkelen. Voorlopig heeft dit voor de Nederlandse doorsnee gebruiker nog weinig toepassingsmogelijkheid.

Geplaatst door Dhr. J-W. Koten op 12 feb 2017 12.31
Aantal malen gelezen: 769


Als u wilt reageren, dan wel eerst inloggen!

Uw reactie wordt via e-mail verstuurd en op de
website geplaatst.
Uw reactie wordt alleen via e-mail verstuurd

Geen reacties gevonden