Evenementenkalender van afdeling West Noord-Brabant

 

Za 12 dec 2015 - Genealogisch café - Inloopmiddag stamboomonderzoek

Een evenement voor West Noord-Brabant en van lokale betekenis.
Plaats: Gemeenschapscentrum De Wegwijzer, Steendorpstraat 2 4826EP BREDA
Organisator: NGV afdeling West Noord-Brabant


Programma:

Op zaterdag 12 december aanstaande organiseert de NGV afdeling West Noord-Brabant het genealogisch café, een inloopmiddag over stamboomonderzoek. Deze bijeenkomst is een goede gelegenheid voor een ieder die zijn of haar familiegeschiedenis in kaart wil brengen of daar al mee bezig is.

Tijdens het genealogisch café hebben leden gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over hun genealogisch onderzoek.
Bezoekers kunnen hun vragen stellen, aangeven waar ze 'vastlopen' in hun stamboomonderzoek en hulp krijgen bij het gebruik van de databases op de website van de verschillende archieven in ons werkgebied.
Tevens bestaat de mogelijkheid om aan deskundigen hulp te vragen over de softwarepakketten Aldfaer, GensDataPro, HazaData en ProGen.

Het genealogisch café, dat vanaf volgend jaar stamboomcafé gaat heten, is op zaterdagmiddag 12 december aanstaande en is open tussen 14.00 uur en 16.00 uur.
Het wordt gehouden in Gemeenschapscentrum De Wegwijzer, Steendorpstraat 2 te Breda. Er is daar volop parkeergelegenheid.

Verslag

U moet eerst inloggen om het verslag te zien

Geplaatst door Dhr. F.H.M. Roelvink op 01 aug 2015 tijd: 16.43 - Laatste aanpassing door: Dhr. F.H.M. Roelvink op: 12 dec 2015 tijd: 17.04
Aantal malen gelezen: 1358