Nederlandse Genealogische Vereniging
Wie op zoek gaat naar voorouders kan best wat hulp gebruiken...
Van de NGV bijvoorbeeld!

Evenementenkalender van de NGV

Bladeren door de evenementen: Titels / Intro's / Volledig
(Inter-)Nationaal - Alle evenementen - Archief NGV/Zoeken

 

Za 06 juni 2015 - Laatste voorouderspreekuur Almere

Een evenement voor Flevoland en van lokale betekenis.
Plaats: Nieuwe Bilbiotheek Almere 1315XC ALMERE
Organisator: NGV afd. Flevoland


Programma:

Op zaterdag 6 juni 2015 van 11.00 tot 15.00 uur organiseert de Nederlandse Genealogische Vereniging Flevoland voor de laatste keer het maandelijkse voorouderspreekuur in het nieuwscafÚ in de Nieuwe Bibliotheek in Almere Stad.
Mensen die ge´nteresseerd zijn in het zoeken naar hun voorouders, maar niet weten hoe te beginnen, kunnen hier advies vragen. Voor diegenen die al bezig zijn met het speuren naar hun voorouders is dit een mooie gelegenheid om eens te komen kijken hoe collega-genealogen hun onderzoek verrichten. Uit ervaring is gebleken dat men altijd weer met nieuwe ideeŰn en tips naar huis gaat. Het is niet noodzakelijk dat uw voorouders uit Flevoland afkomstig zijn. De aanwezige deskundigen komen uit diverse delen van Nederland.

Als u vastgelopen bent met het onderzoek naar uw voorouders en de deskundigen van Nieuw Land ook het antwoord schuldig moeten blijven, zal de uiterste best worden gedaan om u door te verwijzen naar specialisten elders. Ook kan uw genealogie, kwartierstaat of familieboek tijdelijk achtergelaten worden, zodat de genealogen op zoek kunnen gaan naar specialisten binnen het vakgebied.

Voor NGV-leden is dit spreekuur een kans om met medeleden van gedachten te wisselen en bij te praten. Zij worden dan ook van harte uitgenodigd, voor hen is dit een inloopmorgen.

Er is geen vast programma, u kunt tot 14.30 uur binnenkomen wanneer het u schikt

Let op! Dit is (voorlopig?) het laatste voorouderspreekuur in Almere. U kunt altijd terecht op de laatste vrijdag van de maand van 10.00-12.00 in het Nieuw Land te Lelystad.

Verslag

Geen verslag beschikbaar

Alleen de auteur of een gebruiker met usertype afdelingssecretaris of hoger kan een verslag toevoegen/aanpassen


Geplaatst door Mevr. A.L. Kutschruiter-Loman op 31 mrt 2015 tijd: 07.01 - Laatste aanpassing door: Mevr. A.L. Kutschruiter-Loman op: 01 jun 2015 tijd: 07.30
Aantal malen gelezen: 618

 

Zoek in de NGV site
(m.u.v. Bronnen)RSS Agenda
RSS Nieuws
RSS Prikbord
RSS Publicaties
RSS Cursussen

Onze partners:
| © Nederlandse Genealogische Vereniging | Privacy Policy | Disclaimer | Website overzicht |