Nederlandse Genealogische Vereniging
Wie op zoek gaat naar voorouders kan best wat hulp gebruiken...
Van de NGV bijvoorbeeld!

Evenementenkalender van

Bladeren door de evenementen: Titels / Intro's / Volledig
(Inter-)Nationaal - Alle evenementen - Archief NGV=Y/Zoeken

 

Za 28 okt 2017 - De vroege en voorgeschiedenis van de mens 'DNA en genealogie'

Een evenement voor NGV algemeen en van lokale betekenis.
Plaats: 'Dorpscentrum Vorden' Raadhuisstraat 6 VORDEN
Organisator: NGV-afd. Achterhoek en Liemers
Spreker: drs A.W.J. van Gestel


Programma:

De lezing van 28 oktober is de tweede uit het drieluik over de voorgeschiedenis van de mens. Deze lezing heeft als titel: 'DNA en genealogie'. De laatste en derde lezing is op 25 november en heeft als titel: 'populatie en genealogie'.

De lezingenreeks door drs. Van Gestel handelt over het belang van de moderne wetenschap voor het familieonderzoek van genealogen.

Toon van Gestel, was tot maart van dit jaar voorzitter van onze vereniging en heeft nu tijd gekregen om ons van zijn enorme kennis op het gebied van 'genealogisch onderzoek, anders' te laten mee profiteren. Dhr. Van Gestel is bioloog van professie en heeft vele jaren in het onderwijs gewerkt. Hij beheerst de kunst om onderwerpen die soms lastig zijn helder en duidelijk voor het voetlicht te brengen. Zijn onderkoelde humor maakt zijn uiteenzettingen niet alleen boeiend, maar ook aangenaam om te beluisteren.

Het bestuur van de afdeling heeft besloten het drieluik als geheel aan te bieden en niet te spreiden over meer verenigingsjaren. Ze gaat er van uit dat de samenhang tussen de drie invalshoeken dan beter tot haar recht komt.Verslag

Geen verslag beschikbaar

Alleen de auteur of een gebruiker met usertype afdelingssecretaris of hoger kan een verslag toevoegen/aanpassen


Geplaatst door Dhr. A.A.W.M. de Jong op 08 okt 2017 tijd: 10.24 - Laatste aanpassing door: Dhr. A.A.W.M. de Jong op: 08 okt 2017 tijd: 10.55
Aantal malen gelezen: 106

 

| © Nederlandse Genealogische Vereniging | Privacy Policy | Disclaimer | Website overzicht |