Evenementenkalender van de NGV

 

Za 09 dec 2017 - LEDEN ONTMOETEN LEDEN

Een evenement voor Kempen- en Peelland en van lokale betekenis.
Plaats:  't Trefpunt, Belgiëplein 20 5628XJ EINDHOVEN
Organisator: NGV afd. Kempen- en Peelland


Programma:

De nieuwe leden van de afgelopen twee jaar worden van 13.00 tot 14.00 uur wegwijs gemaakt in de vereniging NGV en in het bijzonder de afdeling Kempen- en Peelland (KPL). Zij ontvangen hiervoor een aparte uitnodiging. Bent u al langer lid maar bent u nog nooit op zo’n KPL-bijeenkomst geweest? Ook dan bent u van harte welkom. Weet u al dat u komt? Geef u vast op via secretaris@kpl.ngv.nl

Vanaf 14.00 uur bieden wij voor oude en nieuwe leden gelegenheid om 'collega-genealogen' te ontmoeten en van gedachten te wisselen over het wel en wee van uw voorouders.

Aanwezig zijn het Bestuur, commissies van bibliotheek, communicatie en knipsels & bidprentjes. Experts van de computerprogramma's Aldfaer, GensDataPro en Pro-Gen zijn aanwezig met voorbeelden van hun programma. Ook is er informatie over cursussen.

Voor het slagen van deze bijeenkomst is het zinvol dat bezoekende leden hun genealogische gegevens ter informatie of inzage meenemen (bijvoorbeeld op een laptop, tablet, usb-stick of in een showmap).
Vooraf kunt u ook eens de profielen van onze afdelingsleden raadplegen via de website van de NGV (www.ngv.nl/wwwKPL). In voorgaande jaren bleken deze bijeenkomsten voor menigeen van bijzonder nut, en niet alleen voor leden met Brabantse voorouders!

Verslag

Geen verslag beschikbaar

Alleen de auteur of een gebruiker met usertype afdelingssecretaris of hoger kan een verslag toevoegen/aanpassen


Geplaatst door Dhr. J.D. Jager op 15 nov 2017 tijd: 09.09
Aantal malen gelezen: 539