Evenementenkalender van de NGV

 

Za 06 jan 2018 - Voorouderspreekuur Almere Stad

Een evenement voor Flevoland en van lokale betekenis.
Plaats: De Nieuwe Bibliotheek Almere 1315XC ALMERE


Programma:

Op zaterdag 6 januari 2018 van 11.00 tot 15.00 uur organiseert de Nederlandse Genealogische Vereniging Flevoland het maandelijkse voorouderspreekuur in de Nieuwe Bibliotheek in Almere Stad.

Mensen die ge├»nteresseerd zijn in het zoeken naar hun voorouders, maar niet weten hoe te beginnen, kunnen hier advies vragen. Voor diegenen die al bezig zijn met het speuren naar hun voorouders is dit een mooie gelegenheid om eens te komen kijken hoe collega-genealogen hun onderzoek verrichten. Uit ervaring is gebleken dat men altijd weer met nieuwe idee├źn en tips naar huis gaat. Het is niet noodzakelijk dat uw voorouders uit Flevoland afkomstig zijn.
Als u vastgelopen bent met het onderzoek naar uw voorouders en de deskundigen van NGV Flevoland ook het antwoord schuldig moeten blijven, zal de uiterste best worden gedaan om u door te verwijzen naar specialisten elders. Ook kan uw genealogie, kwartierstaat of familieboek tijdelijk achtergelaten worden, zodat de genealogen op zoek kunnen gaan naar specialisten binnen het vakgebied.

Het voorouderspreekuur is iedere eerste zaterdag van de maand van 11.00 uur tot 15.00 uur in De Nieuwe Bibliotheek in Almere Stad. De toegang is gratis, lidmaatschap en aanmelding zijn niet nodig.

Verslag

Geen verslag beschikbaar

Alleen de auteur of een gebruiker met usertype afdelingssecretaris of hoger kan een verslag toevoegen/aanpassen


Geplaatst door Dhr. P. Bedeker op 14 sep 2017 tijd: 14.50 - Laatste aanpassing door: Dhr. P. Bedeker op: 15 sep 2017 tijd: 11.20
Aantal malen gelezen: 521