Evenementenkalender van de NGV

 

Za 11 nov 2017 - Voorouderspreekuur Emmeloord

Een evenement voor Flevoland en van lokale betekenis.
Plaats: Schoolgebouw "de Expansie" aan het Skagerak 7 8303VA EMMELOORD


Programma:

Volg de gevelborden op de school vanaf parkeerplaats tegenover kerkgebouw de "de Ontmoeting", Europalaan 42, Emmeloord.

Mensen die geÔnteresseerd zijn in het zoeken naar hun voorouders, maar niet weten hoe te beginnen, kunnen hier advies vragen. Voor diegenen die al bezig zijn met het speuren naar hun voorouders is dit een mooie gelegenheid om eens te komen kijken hoe collega-genealogen hun onderzoek verrichten. Uit ervaring is gebleken dat men altijd weer met nieuwe ideeŽn en tips naar huis gaat. Het is niet noodzakelijk dat uw voorouders uit Flevoland afkomstig zijn. De aanwezige deskundigen komen uit diverse delen van Nederland.

Als u vastgelopen bent met het onderzoek naar uw voorouders en de deskundigen van Nieuw Land ook het antwoord schuldig moeten blijven, zal de uiterste best worden gedaan om u door te verwijzen naar specialisten elders. Ook kan uw genealogie, kwartierstaat of familieboek tijdelijk achtergelaten worden, zodat de genealogen op zoek kunnen gaan naar specialisten binnen het vakgebied.

Voor NGV-leden is dit spreekuur een kans om met medeleden van gedachten te wisselen en bij te praten. Zij worden dan ook van harte uitgenodigd, voor hen is dit een inloopmorgen.

Er is geen vast programma.

Het voorouderspreekuur is hier iedere tweede zaterdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur samen met HCC-SeniorWeb. De toegang is gratis, lidmaatschap en aanmelding zijn niet nodig.

Verslag

Geen verslag beschikbaar

Alleen de auteur of een gebruiker met usertype afdelingssecretaris of hoger kan een verslag toevoegen/aanpassen


Geplaatst door Dhr. P. Bedeker op 14 sep 2017 tijd: 14.33 - Laatste aanpassing door: Dhr. P. Bedeker op: 09 okt 2017 tijd: 13.02
Aantal malen gelezen: 260